Op zoek naar oefentherapie in Mortsel?

Wilt u de sportprestaties verbeteren en bent u opzoek naar een lange termijn oplossing voor een lichamelijke klacht? Dan is oefentherapie in Mortsel de oplossing! Afhankelijk van uw sport, hobby of werk wordt een aangepast oefenschema opgesteld om uw kwaliteit van bewegen, houding en levensstijl te verbeteren.

Wat is oefentherapie?

Oefentherapie behandelt een brede waaier aan vormen van beweging. Dit kan toegepast worden preventief, ter versterking van spieren of voor een verbetering van het evenwicht of coördinatie. Vervolgens kan oefentherapie op het moment van de klacht bijdragen tot pijndemping en een afname van bijhorende beperkingen. Tot slot draait oefentherapie ook tot het verbeteren van de houding en de levensstijl.

Voor wie is oefentherapie?

Met beweging draagt u zorg voor uw eigen lichaam. Personen die langdurig eenzelfde houding of beweging uitvoeren op het werk kunnen ondersteund worden met oefeningen voor de balans van het lichaam te herstellen of adviezen omtrent een aangepaste werkhouding. Bijkomend kunnen de oefeningen ondersteunend zijn voor het verbeteren van sportprestaties. Tot slot kan het gunstig zijn voor personen met diverse lichamelijke klachten zoals gewrichtspijn, gespannen spieren, rugpijn…

Heeft u een specifieke klacht? Stel uw vraag steeds vrijblijvend hier.

Wat te verwachten van oefentherapie?

Na een vraaggesprek en onderzoek wordt samen besproken welke vorm van oefentherapie het meest geschikt is voor u. Uw eigen mogelijkheden staan centraal, de oefeningen en adviezen worden afgestemd op uw niveau, dagdagelijkse activiteiten en persoonlijke situatie.  Doorheen de sessies worden de oefeningen aangepast en bijgesteld aan uw behoeften. Vaak kunnen de oefeningen gemakkelijk thuis uitgevoerd worden.

Langdurige effecten van beweging ervaren? Maak een afspraak!

Maak een afspraak bij één van onze kinesisten. Wij proberen zoveel mogelijk te werken volgens de nieuwste inzichten door ons telkens bij te scholen. Heeft u toch een dringende vraag? Dan kan u ons altijd contacteren op het nummer 0468 30 29 08 of een email versturen naar info@kine-atelier.be. Klik hier voor meer info.

Welke therapeut in Mortsel kan u helpen?

Amelie

Kristof

Kinesist in Mortsel - Kiné Atelier - Kristof De Wit De Wit

Welke therapeut in Mortsel kan u helpen?

Amelie

Kristof

Kinesist in Mortsel - Kiné Atelier - Kristof De Wit De Wit

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.