COVID-richtlijnen in de praktijk

Kom enkel op afspraak indien u symptoomvrij bent en u geen hoogrisico contact had. Annuleer desnoods uw afspraak zo snel mogelijk (liefst 24u tevoren). Probeer telkens alleen te komen. Een mondmasker is verplicht, ook als u oefeningen komt doen. Neem een grote handdoek mee om op de behandeltafel te leggen of om te gebruiken tijdens het oefenen.

Afspraak maken

Afspraken worden online gemaakt. Moest u toch een dringende vraag hebben of liever telefonisch een afspraak maken kan dat op het nummer 0468 30 29 08. Indien we met een behandeling bezig zijn en de telefoon niet kunnen opnemen, kan u een boodschap inspreken op het antwoordapparaat. We nemen zo spoedig mogelijk terug contact met u op. Bekijk welke therapieën ik aanbied of wat ik voor u als golfer kan betekenen.

Eerste afspraak

  • Uw voorschrift
  • Uw identiteitskaart
  • Indien relevant: medische verslagen
  • Grote handdoek
  • Gemakkelijke kledij
  • Betaling gebeurt na iedere behandeling (zie betalingen)

Tarieven

Wij zijn gedeconventioneerde therapeuten. Als u een voorschrift voor kinesitherapie van uw arts hebt, worden de behandelingen volgens de RIZIV-tarieven terugbetaald.
U kan ook op eigen initiatief een afspraak maken voor dry needling / golf analyse / manuele of preventieve therapie.

Betalingen

Na elke behandeling wordt er betaald. Betaling kan contant of met payconic. Bij een arbeidsongeval wordt er ook telkens betaald en kan u dit achteraf zelf rechtstreeks met de verzekering regelen.
Aan het einde van de behandelreeks of na maximaal 9 beurten wordt uw getuigschrift opgemaakt en meegegeven.

Afspraak annuleren

U kan uw afspraak 24u op voorhand annuleren (bij voorkeur telefonisch of online). Indien u de afspraak niet tijdig annuleert zijn wij genoodzaakt deze aan te rekenen.

Maak een afspraak!

Afspraak
Kinesist in Mortsel - Kiné Atelier - Kristof De Wit De Wit

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.